DAFLE 2025 Kongresi Gala Yemeği Bilgilendirmesi
Değerli Katılımcılarımız,
1 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştireceğimiz DAFLE 2025 Kongresi Gala Yemeği, saat 19.00’da Bolu Karpalas City Otel’de düzenlenecektir.
Kongremizin açılış gününde sizleri bir arada görmekten mutluluk duyacağız. Gala yemeğimiz, değerli meslektaşlarımızla keyifli vakit geçirmek, bilimsel paylaşımlarımızı sosyal bir ortamda pekiştirmek ve kongreyi hep birlikte kutlamak için güzel bir fırsat sunacaktır.
Tarih: 1 Ekim 2025 Çarşamba
Saat: 19.00
Yer: Bolu Karpalas City Otel
DAFLE 2025 kapsamında düzenleyeceğimiz Gala Yemeği ile ilgili ek bilgilendirmeleri sizlerle paylaşmak isteriz. Gala yemeğimiz, canlı müzik eşliğinde keyifli bir atmosferde gerçekleşecektir. Katılımcılarımıza kırmızı et menü ve beyaz et menü olmak üzere iki farklı seçenek sunulacaktır. Menü seçeneklerini aşağıda bulabilirsiniz:
Menü Seçenekleri
1) Kırmızı Et Menü:
Başlangıç: Ordövr Tabağı
Ana Yemek: Sebze Garnitür eşliğinde Dana Kavurma
Yan Ürün: Patates Püresi ve Pilav
Tatlı: Kongre Pastası
İçecek: Meşrubat, Su ve Çay/Kahve
Fiyat: 1000₺
2) Beyaz Et Menü:
Başlangıç: Ordövr Tabağı
Ana Yemek: Sebze Garnitür eşliğinde Tavuk Sote
Yan Ürün: Patates Püresi ve Pilav
Tatlı: Kongre Pastası
İçecek: Meşrubat, Su ve Çay/Kahve
Fiyat: 900₺
Not: Gala yemeği ödemeleri, 1 Ekim Çarşamba akşamı gala yemeği sonrasında otele şahsen yapılacaktır.
DAFLE 2025 Congress Gala Dinner Information
Dear Participants,
The DAFLE 2025 Congress Gala Dinner will be held on October 1, 2025, at 19:00 at Bolu Karpalas City Hotel.
We will be delighted to see you all together on the opening day of our congress. The gala dinner will be a wonderful opportunity to enjoy time with colleagues, strengthen our academic bonds in a social setting, and celebrate the beginning of the congress together.
Date: Wednesday, October 1, 2025
Time: 19.00
Venue: Bolu Karpalas City Hotel
We would like to share additional details regarding the gala dinner. The evening will take place in an enjoyable atmosphere accompanied by live music. Participants will be offered two menu options: red meat menu and white meat menu. Please find the menu details below:
Menu Options
1) Red Meat Menu
Starter: Hors d’oeuvre Plate
Main Course: Braised Beef with Vegetable Garnish
Side Dish: Mashed Potatoes and Rice
Dessert: Congress Cake
Beverages: Soft Drinks, Water, Tea/Coffee
Price: 1000₺
2) White Meat Menu
Starter: Hors d’oeuvre Plate
Main Course: Chicken Sauté with Vegetable Garnish
Side Dish: Mashed Potatoes and Rice
Dessert: Congress Cake
Beverages: Soft Drinks, Water, Tea/Coffee
Price: 900₺
Note: Gala dinner payments will be made in person to the hotel after the dinner on the evening of October 1.